Recensies

Ik ben de laatste maanden diverse keren bij Yanhui geweest vanwege schouder, nek en rugklachten. Zij heeft mij grotendeels van mijn klachten kunnen afhelpen met goede massage in combinatie met cupping. Een vriendelijke en geduldige en vakbekwame vrouw. De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed.

prima massage–fantastische vakvrouw. vriendelijk en zeer geduldig en zeer vakbekwaam.

Erg goede ervaring: ontspanningsmassage van Yanhui voor 90 minuten werd gegeven in de huiskamer, zonder muziek. Best stevig, maar je merkt snel dat ze precies weet wat ze doet en nauwkeurig spiergroepen raakt. Parkeren kan ergens in de buurt, je krijgt een parkeerkaart.
Uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Omdat haar Nederlands en Engels nog niet perfect zijn krijg je via e-mail (snel) antwoord van haar man.

Diverse keren voor en massage geweest bij Hui. Is een echte vakvrouw. Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en je gaat herboren de deur weer uit. Een heel goede massage van schouders, rug, nek en massage van handen, voeten en hoofd.
Kan iedereen adviseren eens kennis met deze massage in Goes te maken.

samen geweest met mn vrouw voor behandeling van onze rugklachten.
massage gehad met trickerpoint behandeling . een geweldige ervaring ; alle trickerpoints werden behandeld ;behandeling tot aan de pijngrens ; er nooit overheen.
een massage zoals het behoort te zijn.

Caroline 10 januari 2017:

Hui weet precies waar de spanningspunten zijn en kan echt een verschil maken ! Ik ben nu 4 keer bij Hui geweest en ik merk een echte verschil met: rug pijn, energie stroming en slaappatroon.

Hui heeft een lange ervaring en dat merk je! Zij heeft haar vak in China geleerd en geprakticeerd (China heeft een echte cultuur van massages). Ik vind het heel speciaal om naar Hui te mogen gaan en ben er heel blij mee. Groeten Caroline

een week geleden- 27-07-2017

Goede massage. Zeer professioneel. 

Margaretha Maricela,

een week geleden (september 2017)

Al na 1 keer voelde ik dat pijnlijke spieren veel losser voelden en niet meer zo trekken. Ik merk ook dat ze op een andere manier te werk gaat als ik bij anderen heb ervaren, andere technieken gebruikt en meer effect bereikt bij mij.Daarnaast is de behandeling ook nog ontspannend. Ze is ook een rustige persoon en als je praat, praat ze gezellig mee en als er stiltes vallen respecteert ze dit en bewaart de rust. Het is mij tot nu toe na enkele keren heel goed bevallen. Zelf heb ik ook de recensies gelezen en daardoor gegaan en hoop dat ik ook andere mensen kan helpen met mijn ervaring te vertellen. 

Julia : Afgelopen week bij Hui geweest voor rug- en nekklachten. Zij voelt precies aan waar de pijn zit. Uitstekend geholpen, vriendelijke vrouw, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Marion Dronkers
Marion Dronkers Een echte aanrader, Yanhui is steengoed!L
Jolanda van der Heijden
Jolanda van der Heijden En zo is het! Ik ben zelf manueel therapeut, lang gezocht naar een goede masseur en kom regelmatig bij Hui, doet me altijd veel goed.

Tim Gorter heeft Massagequ beoordeeld — 5 sterren
19 december 2017 om 12:34

Tim Gorter heeft Massagequ beoordeeld — 5 sterren

19 december 2017 om 12:34

Ik kom hier al bijna een 1,5 jaar iedere maand. Zegt genoeg!

★★★★★ een maand geleden ( februari 2018)

Prettige ontvangst. Professionele massages. Door pijnklachten in de schouder-bovenarm -nek kwam ik bij Yanhui. Cupping bleek meteen dé beste oplossing. Je neemt de afdrukken voor lief ! Zo verdwijnen de gifstoffen die de pijn veroorzaken naar de huid, waardoor het makkelijk afgevoerd word. De klacht verminderde aanzienlijk en na 3 maanden was de pijn verdwenen. Tussentijds ging ik elke 2-weken om de afvoer van lymfklieren te stimuleren. Ook liep ik tegen een burn-out aan en deze reduceerde zich door de kundige massage van Yanhui. Inmiddels een half jaar verder, doe ik tijdens de wintermaanden maandelijks een onderhoudskuur. Ik vaar er wél bij !! Een aanrader voor anderen, je merkt dat Yanhui gevoelige spiergroepen (waarvan je geen weet had) opspoort en verlicht! Daarom de max. sterren !!!

Op zoek naar een origineel kado?

Geef Eens een waardebon voor een massage

Klik hier